Klinikken

Velkommen til Hudlægerne i Birkerød ved speciallæge Lene Overgaard og speciallæge Eva Due.
Hudlægerne i Birkerød er en hudlægeklinik med de nyeste behandlingsmetoder. Vi undersøger og behandler alle former for hudlidelser og er specialister inden for laserbehandling. Klinikken er beliggende i store, lyse lokaler og rummer, foruden reception og venteværelse, en række behandlingsrum med det mest moderne udstyr.


Der er adgang med elevator til klinikken, der ligger på 1. sal. I elevatoren er der plads til en lille kørestol eller rollator. Klinikken råder ikke over handicaptoilet.

Sundhedsloven giver dig ret til at frabede dig at oplysninger indhentes og videregives. Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger videregives, bedes du venligst oplyse dette ved konsultationen.

Mød vores medarbejdere

Klinikken beskæftiger i dag 4 medarbejdere. I receptionen holder Katja Correll og Lone Kielgast styr på alle aftalerne, og sygeplejerskerne Ulla Strange og Inger Brix Mortensen er beskæftiget med behandlingerne.

Central beliggenhed for bus, tog og bil

Klinikken ligger centralt i Birkerød – på hjørnet af Kongevejen og Hovedgaden. Der er indgang til klinikken fra Hovedgaden 2. Der er S-tog til Birkerød Station, og herfra er der blot 10-15 minutters gang. Bus 385 fra Holte og Allerød stopper på Kongevejen lige over for klinikken. Der er bilparkering bag klinikken med indkørsel fra Hovedgaden.